Існує величезна кількість кулінарних рецептів із маринування грибів. Ось один з них.
Відберіть для маринування здорові, молоді гриби без ушкоджень. Ретельно промийте їх у холодній воді і дайте воді стекти. У каструлю вливають воду 0,5 склянки на 1 кг грибів), додають оцет і сіль, потім кладуть підготовлені гриби і приступають до варіння, знімають піну і додають прянощі (лавровий лист, перець-горошок, гвоздика, кріп) і варять протягом 20 -25 хвилин. Коли гриби осядуть на дно, їх знімають з вогню, дають остигнути, потім перекладають у керамічну або скляний посуд.
На 1 кг грибів - 1,5 ст. ложки солі, 0,5 склянки оцту, лавровий лист, перець, гвоздика, кориця, кріп.
-
- Объявления
Як маринувати гриби?
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Вопросы по кулинарии Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |