Страница 1 из 1

Як маринувати гриби?

СообщениеДобавлено: 15 фев 2012, 22:48
Повариха
Існує величезна кількість кулінарних рецептів із маринування грибів. Ось один з них.

Відберіть для маринування здорові, молоді гриби без ушкоджень. Ретельно промийте їх у холодній воді і дайте воді стекти. У каструлю вливають воду 0,5 склянки на 1 кг грибів), додають оцет і сіль, потім кладуть підготовлені гриби і приступають до варіння, знімають піну і додають прянощі (лавровий лист, перець-горошок, гвоздика, кріп) і варять протягом 20 -25 хвилин. Коли гриби осядуть на дно, їх знімають з вогню, дають остигнути, потім перекладають у керамічну або скляний посуд.

На 1 кг грибів - 1,5 ст. ложки солі, 0,5 склянки оцту, лавровий лист, перець, гвоздика, кориця, кріп.