Кавуни консервовані - рецепт
Добавлено: 13 фев 2012, 22:16
Рецепт кавунов консервованих
Склад: кількість продуктів довільне.
Вимиті кавуни розрізати на невеликі шматки, скласти в простерилізовані трилітрові банки.
Залити окропом.
Накрити кришками і зверху - рушником.
Відставити на півгодини.
Потім воду злити в окрему каструлю, покласти на кожен літр рідини 1 столову ложку солі, 4 столових ложки цукру.
Поставити на вогонь, довести до кипіння.
У банку покласти 1-2 зубчики часнику.
Кавуни залити киплячим розсолом, після чого можна додати трохи оцту.
Закупорена герметично, залишити на добу, в теплі.
Зберігати в холодному місці.
Склад: кількість продуктів довільне.
Вимиті кавуни розрізати на невеликі шматки, скласти в простерилізовані трилітрові банки.
Залити окропом.
Накрити кришками і зверху - рушником.
Відставити на півгодини.
Потім воду злити в окрему каструлю, покласти на кожен літр рідини 1 столову ложку солі, 4 столових ложки цукру.
Поставити на вогонь, довести до кипіння.
У банку покласти 1-2 зубчики часнику.
Кавуни залити киплячим розсолом, після чого можна додати трохи оцту.
Закупорена герметично, залишити на добу, в теплі.
Зберігати в холодному місці.