Страница 1 из 1

Варення з дині

СообщениеДобавлено: 23 ноя 2011, 20:52
Повариха
Консервування - варення з дині
Диню беремо не перезрілі, з щільною і ароматною м'якоттю. Очищаємо від шкірки, ріжемо на шматочки товщ. 2см, опускаємо їх в окріп на 5-8 хв. Окремо варимо сироп: на 1 кг дині-1, 2 кг цукру і 2 ст. води. Заливаємо підготовлений. часточки, ставимо на плиту, доводимо до кипіння і даємо покипіти на повільному вогні 7-10 хв. знімаємо і залишаємо на добу. Знову злегка проварюємо і на добу. Hа 3-й день доварити. до готовності. Можна трохи добав. ваніліну та лимонної кислоти. Краще сиропом заливати поступово :1-й день-половиною, 2-й день-половина від половини, 3-й день-все, що залишився.