• Объявления



Рецепты напитков

Все, что касается вин, домашнее виноделие, какое вино и с каким блюдом лучше употреблять, десертные вина, виды вин, рецепты с вином, характеристики вин. подобрать напитки к определенной трапезе

Рецепты напитков

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:07

Кава-гляссе

Склад: 1 склянка чорного несолодкого кави, 2 столових ложки збитих вершків, 100 грамів вершкового морозива, цукор.

В дві склянки розлити по половинці чорної кави, і додати по половинці їдальні ложки збитих вершків, і злегка перемішати.
Потім додати по кульці вершкового морозива (50 грамів), по 2 чайних ложки цукру, і половинці їдальні ложки збитих вершків.

Подавати на стіл як холодний напій.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Объявления

Апельсиновий фіз

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:07

Апельсиновий фіз

Склад: 200 грамів газованої води, 30 мілілітрів апельсинового сиропу, 4 кубики льоду, сік 1 апельсина.

Апельсиновий сік і сироп збити міксером.
Фіз перелити в келихи і додати лід, розбавити холодною газованою водою.

Подавати на стіл як прохолодний напій.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Кава чорний кіт

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:07

Кава чорний кіт

Склад: 300 грамів чорного міцної кави, 40 грамів віскі, 4 яєчних жовтки, 2 столові ложки цукрової пудри.

Жовтки розтерти з пудрою, порціями додаючи віскі.
Викласти суміш у дві чашки і залити гарячою кавою.

Подавати на стіл як напій.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Чай Сибірський

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:08

Чай Сибірський

Склад: 400 грамів чаю, 2/3 склянки горілки, 2/3 склянки меду.

Збити мед з чаєм і горілкою.
Довести до кипіння розлити по чашках і відразу подавати на стіл.

Подавати на стіл як гарячий напій.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Чай трав'яний

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:08

Чай трав'яний

Склад: 1 столова ложка квіток липи, 1 столова ложка листя малини або смородини, 1 столова ложка меліси або м'яти.

Чайник обшпарити окропом, засипати липу, смородину і м'яту.
Залити чайник окропом, накрити кришкою і обернути в рушник.

Подавати на стіл як гарячий напій з медом або цукром.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Молочний коктейль

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:08

Молочний коктейль

Склад: стакан молока, половина склянки суничного або полуничного варення, половина склянки вершків або мороженого, 50 грамів шоколаду, цукор.

Молоко довести до кипіння і охолодити.
Збити до утворення піни варення, молоки і вершки.
На келиху зробити обідок з цукру.
Розлити акуратно коктейль, не пошкодивши ободок.
Зверху присипати тертим шоколадом.
Прикрасити ягодою.

Подавати на стіл як напій.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Кавовий напій

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:09

Кавовий напій - рецепт

Склад: 20 грамів кавового лікеру, 2 чайних ложки натурального кава, 3 столових ложки вершків 35%-ной життя жирності, 1 чайна ложка цукру, ? плитки темного шоколаду.

Натуральний мелену каву залити 100 грамами гарячої води, поставить на вогонь, довести до кипіння відразу зняти з вогню (не кип'ятити).
Остудити при кімнатній температурі, а потім прибрати в холодильник на 20-30 хвилин.
Темний шоколад покласти в холодильник на 10-15 хвилин в морозильну камеру.
Натерти 1 чайну ложку шоколаду, решті шоколад наламати квадратиками.
І викласти на тарілочку.
Збити вершки з цукром за допомогою міксера в міцну піну.
У високий келих налити трохи кавового лікеру.
Потім по стінці келиха обережно, щоб не змішати шари, влити холодний кавовий напій.
Зверху «шапкою» викласти збиті вершки.
Напій прикрасити тертим шоколадом.

Подавати на стіл зі шматочками шоколаду.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Сливовий компот з м'ятою

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:09

Сливовий компот з м'ятою

Склад: 300 грамів слив, 3-4 листочка м'яти, 1/2 чайної ложки цедри апельсинової, 2 столові ложки цукру, 100 грамів сиропу сливового, лимонна кислота, харчовий лід.

Сливу перебрати, викласти в каструлю, залити водою і вимити.
Воду злити, сливу обдати окропом, зняти шкірку.
Сливу розділити на половинки, вийняти кісточки.
Листочки м'яти вимити.
Шкірку сливи залити 500 грамів води, довести до кипіння.
Покласти листочки м'яти, апельсинову цедру, лимонну кислоту, цукор, кип'ятити протягом 5 хвилин.
Процідити, додати сливовий сироп, половинки сливи.
Кип'ятити протягом 3-5 хвилин.
Компот остудити.
Процідити, перелити в склянки.

У кожну склянку покласти харчовий лід.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Морс з чорної смородини з цедрою апельсина

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:09

Морс з чорної смородини з цедрою апельсина

Склад: 300 грамів смородини чорної, 3 столових ложки цукру, 1/4 чайна ложки цедри апельсинової, 2 чайних ложки соку лимонного, пакетик ванільного цукру.

Смородину перебрати, вимити, видалити плодоніжки.
Цедру залити 300-400 грамами холодної води, довести до кипіння, додати цукор, ванільний цукор.
Кип'ятити протягом 5-7 хвилин.
Додати смородину, довести до кипіння.
Настоювати протягом 10 хвилин, процідити.

Додати лимонний сік, остудити.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Напій з ківі

Сообщение Повариха » 13 фев 2012, 22:10

Рецепт напою з ківі

Склад: 2 ківі, 5-6 гуртків ананаса консервованого, 1 склянки соку ананасового, ? лимона.

Очищені ківі нарізати на дольки.
Разом з кружками ананаса подрібнити у блендері в пюре.
Влити сік, вичавлений з половини лимона, і ананасовий сік.

Збити і відразу подавати.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

След.

Вернуться в Напитки, Винный погреб

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]




Яндекс.Метрика