• Объявления



Коктейлі з віскі

Все, что касается вин, домашнее виноделие, какое вино и с каким блюдом лучше употреблять, десертные вина, виды вин, рецепты с вином, характеристики вин. подобрать напитки к определенной трапезе

Коктейлі з віскі

Сообщение Повариха » 26 ноя 2011, 09:07

Коктейль «Іржавий цвях»

Інгредієнти:
шотландський віскі - 40 мл
лікер «Дримба» - 20 мл

Технологія приготування
Низький широкий келих (олд-фешн) наповнити наполовину льодом. Налити всі компоненти, ретельно перемішати. Додати цедру апельсина.

Коктейль «Сухий Манхеттен»

Інгредієнти:
рай-віскі - 50 мл
сухий вермут - 20 мл
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити часточкою лимона.

Коктейль «Роб Рой»

Інгредієнти:
скотч віскі - 45 мл
червоний вермут - 25 мл
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити коктейльної вишнею.

Коктейль «Чудовий Манхеттен»

Інгредієнти:
рай-віскі - 50 мл
сухий вермут - 10 мл
червоний вермут - 10 мл
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити часточкою лимона.

Коктейль «Олд-фешн»

Інгредієнти:
бурбон, скотч
або рай-віскі - 40 мл
1 цукровий кубик
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
На дно склянки покласти шматочок цукру, капнути ангостури, потім пару крапель содової, все це придушити Мадлер (толкушкой), далі покласти лід і додати порцію віскі. Можна ще придушити і апельсин.

Коктейль «Віскі Сауер»

Інгредієнти:
бурбон віскі - 45 мл
лимонний сік - 30 мл
сироп цукровий - 15 мл
білок яйця або яєчний порошок
Технологія приготування
У шейкер з льодом налити всі компоненти. Ретельно струсити і вилити в низький широкий келих (олд-фешн). Прикрасити часточкою апельсина та коктейльної вишнею.

Коктейль «Ірландська кава»

Інгредієнти:
ірландський віскі - 40 мл
збиті вершки - 30 мл
гарячу каву Еспрессо - 80 мл
темний цукор - 1 ч.л.

Технологія приготування
У келих для ірландського кави наливаємо гарячу каву, віскі і додаємо чайну ложку темного цукру. Зверху акуратно по ложці виливаємо вершки так, щоб вони лягли зверху.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Объявления

Вернуться в Напитки, Винный погреб

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика