Страница 1 из 1

Коктейлі з віскі

СообщениеДобавлено: 26 ноя 2011, 09:07
Повариха
Коктейль «Іржавий цвях»

Інгредієнти:
шотландський віскі - 40 мл
лікер «Дримба» - 20 мл

Технологія приготування
Низький широкий келих (олд-фешн) наповнити наполовину льодом. Налити всі компоненти, ретельно перемішати. Додати цедру апельсина.

Коктейль «Сухий Манхеттен»

Інгредієнти:
рай-віскі - 50 мл
сухий вермут - 20 мл
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити часточкою лимона.

Коктейль «Роб Рой»

Інгредієнти:
скотч віскі - 45 мл
червоний вермут - 25 мл
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити коктейльної вишнею.

Коктейль «Чудовий Манхеттен»

Інгредієнти:
рай-віскі - 50 мл
сухий вермут - 10 мл
червоний вермут - 10 мл
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити часточкою лимона.

Коктейль «Олд-фешн»

Інгредієнти:
бурбон, скотч
або рай-віскі - 40 мл
1 цукровий кубик
Ангостура - 2-3 краплі
Технологія приготування
На дно склянки покласти шматочок цукру, капнути ангостури, потім пару крапель содової, все це придушити Мадлер (толкушкой), далі покласти лід і додати порцію віскі. Можна ще придушити і апельсин.

Коктейль «Віскі Сауер»

Інгредієнти:
бурбон віскі - 45 мл
лимонний сік - 30 мл
сироп цукровий - 15 мл
білок яйця або яєчний порошок
Технологія приготування
У шейкер з льодом налити всі компоненти. Ретельно струсити і вилити в низький широкий келих (олд-фешн). Прикрасити часточкою апельсина та коктейльної вишнею.

Коктейль «Ірландська кава»

Інгредієнти:
ірландський віскі - 40 мл
збиті вершки - 30 мл
гарячу каву Еспрессо - 80 мл
темний цукор - 1 ч.л.

Технологія приготування
У келих для ірландського кави наливаємо гарячу каву, віскі і додаємо чайну ложку темного цукру. Зверху акуратно по ложці виливаємо вершки так, щоб вони лягли зверху.