• Объявления



Коктейлі з горілкою

Все, что касается вин, домашнее виноделие, какое вино и с каким блюдом лучше употреблять, десертные вина, виды вин, рецепты с вином, характеристики вин. подобрать напитки к определенной трапезе

Коктейлі з горілкою

Сообщение Кухар » 26 ноя 2011, 09:22

Рецепти коктейлей з горілкою

Коктейль "Червона площа"

Інгредієнти:
Горілка
Лікер Cointreau
Лимонний сік
Томатний сік
Технологія приготування

Збити 4 / 10 частини горілки, 1 / 10 лікеру, 1 / 10 лимонного і 4 / 10 томатного соку в шейкері, попередньо наповненому льодом наполовину. Відфільтрувати в коктейльний келих.
Фортеця коктейлю 20%

Коктейль "Москва"

Інгредієнти:
Горілка
Білий вермут
Лікер Cointreau
Крем з ожини
Технологія приготування
Збити 3 / 10 частини горілки, 4 / 10 вермуту. 1 / 10 лікеру Cointreau і 2 / 10 ожинового крему в шейкері,
наповненому наполовину льодом. Відфільтрувати у келих типу tumbler з льодом.
Фортеця коктейлю 28,2%

Коктейль "Halloween"

Інгредієнти:
1 часточка апельсина
3 унції апельсинового соку
1 унція скотча
2 унції горілки

Технологія приготування:
Змішати в шейкері з льодом, і подавати в стакані для мартіні, декорованим часточкою апельсина.

Кривава Мері (Bloody Mary) по русски

Інгредієнти:
2 частини горілки
3 частини соку томатного
чорний перець і сіль не багато
Технологія приготування
Наливаємо в стакан томатний сік. На кінчику ножа (щоб не перемішалася горілка з соком) наливаємо горілку. Справжні російські ще додають перець. Є і зворотний варіант наливати по кінчику ножа сік.

Коктейль "Цельсійтіні"

Інгредієнти
Горілка - 50 мл
Вермут Marengo Dry (сухий) - 70 мл
Технологія приготування
Перемішайте напої в шейкері і прикрасьте шматочком лайма

Коктейль "Nirvana"

Інгредієнти:
Горілка 100 мл
Мартіні (Bianco або Extra Dry) 300 мл
Апельсиновий сік 200 мл
Кубики льоду
Технологія приготування
Беремо шейкер додаємо горілку, сік, мартіні, струшуємо.
У келих кидаємо кубики льоду і проціджуємо в нього коктейль з шейкера.
За бажанням прикрасити часточкою лайма чи апельсина

Коктейль «Яблуневий Мартіні»

Інгредієнти:
горілка - 40 мл
яблучний лікер - 15 мл
лікер «Куантро» - 15 мл
Технологія приготування
У келих для змішування коктейлів з льодом налити всі компоненти, ретельно перемішати і через стрейнер (ситечко) вилити в коктейльну чарку. Прикрасити часточками яблука.

Коктейль «Харвей Уолбангер»

Інгредієнти:
горілка - 45 мл
лікер «Гальяно» - 15 мл
апельсиновий сік - 90 мл
Технологія приготування
У високий келих (хайболл) з льодом додати всі компоненти. Акуратно перемішати. Прикрасити апельсином та коктейльної вишнею

Коктейль «Удар бика»

Інгредієнти:
горілка - 30 мл
яловичий бульйон - 60 мл
лимонний сік - 10 мл
сіль, перець - за смаком
соус «Табаско» - за смаком
соус «Вотчестер» - за смаком
Технологія приготування
У високий келих (хайболл) з льодом налити всі компоненти. Додати спеції, соуси і ретельно перемішати. У холодну погоду можна подавати в гарячому вигляді.

Коктейль "Секс на пляжі»

Інгредієнти:
горілка - 40 мл
персиковий лікер - 20 мл
апельсиновий сік - 40 мл
журавлинний сік - 40 мл
Технологія приготування
У шейкер з льодом додати всі компоненти і ретельно збити. Разом з льодом вилити вміст шейкера у високий келих (хайболл).
Аватар пользователя
Кухар

 
Автор темы
Сообщений: 283
Темы: 263
Зарегистрирован: 26 ноя 2011, 09:20
Откуда: Україна
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 12 раз.

Объявления

Re: Коктейлі з горілкою

Сообщение Кухар » 26 ноя 2011, 09:25

Коктейль «Холодний чай з Лонг-Айленда»
Інгредієнти:
Горілка - 15 мл
джин - 15 мл
світлий ром - 15 мл
текіла срібна - 15 мл
лікер «Куантро» - 15 мл
цукровий сироп - 30 мл
лимонний сік - 25 мл
«Кока-Кола» - 30 мл
Технологія приготування
У високий келих (хайболл) з льодом налити всі компоненти. Перемішати і прикрасити часточкою лайма чи лимона.

Коктейль «Морський бриз»

Інгредієнти:
горілка - 40 мл
журавлинний сік - 120 мл
грейпфрутовий сік - 30 мл
Технологія приготування
У високий келих (хайболл), наповнений льодом, налити всі компоненти, акуратно перемішати і прикрасити часточкою лайма.

Коктейль «Кривава Мері»

Інгредієнти:
горілка - 45 мл
томатний сік - 90 мл
лимонний сік - 15 мл
сіль, перець - за смаком
соус «Табаско» - 2-3 краплі
соус «Вотчестер» - 2-3 краплі
Технологія приготування
У шейкер з льодом налити всі компоненти, додати, сіль, перець за смаком. Додати соус «Тобаско» і соус «Вотчестер» (можна замінити соєвим соусом). Ретельно струсити і вилити у високий келих (хайболл). Прикрасити гілочкою селери, помідори черрі або часточкою лимона.

Коктейль "Викрутка"

Інгредієнти:
горілка - 50 мл
апельсиновий сік - 100 мл

Технологія приготування
У високий келих (хайбол) з льодом додати всі компоненти і акуратно перемішати. Прикрасити апельсином.

Коктейль «Горілка Мартіні»

Інгредієнти:
горілка - 55 мл
сухий вермут - 15 мл
Технологія приготування
Келих для змішування коктейлів наполовину наповнити льодом, додати всі компоненти і ретельно перемішати. За допомогою стрейнера (сита) відфільтрувати в коктейльну чарку. Прикрасити лимоном або оливкою.
Аватар пользователя
Кухар

 
Автор темы
Сообщений: 283
Темы: 263
Зарегистрирован: 26 ноя 2011, 09:20
Откуда: Україна
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 12 раз.

Re: Коктейлі з горілкою

Сообщение Кухар » 26 ноя 2011, 09:29

Коктейль «Камікадзе»

Інгредієнти:
горілка - 30 мл
лікер «Куантро» - 30 мл
сік лимона або лайма - 30 мл
Технологія приготування
У шейкер з льодом налити всі компоненти. Ретельно струсити і вилити в коктейльну чарку. Прикрасити часточкою лайма чи лимона.

Коктейль «Солона собака»

Інгредієнти:
горілка - 40 мл
грейпфрутовий сік - 100 мл
Технологія приготування
У шейкер з льодом налити горілку і сік, ретельно струсити. На високому келиху (хайболл) зробити окаемку з солі, наповнити льодом і вилити в нього коктейль.

Коктейль «Хрещена мати»

Інгредієнти:
горілка - 35 мл
лікер "Амаретто" - 35 мл
Технологія приготування

Низький широкий келих (олд-фешн) наповнити наполовину льодом. Налити горілку і «Амаретто», ретельно перемішати.

Коктейль «Космополітен»

Інгредієнти:
горілка лимонна - 40 мл
лікер «Куантро» - 15 мл
сік лайма - 15 мл
журавлинний сік - 30 мл
Технологія приготування
У шейкер з льодом налити всі компоненти. Ретельно струсити і вилити в коктейльну чарку. Прикрасити цедрою лимона.

Коктейль «Блакитна лагуна»

Інгредієнти:
горілка - 50 мл
«Спрайт» - 80 мл
лікер «Блю Кюрасао» - 20 мл
Технологія приготування
Високий келих (хайболл) наповнити льодом. Налити горілку і лікер. Долити довехру «Спрайт». Розмішати і прикрасити лаймом або лимоном.

Коктейль "Чорний росіянин"

Інгредієнти:
горілка - 50 мл
лікер «Калуа» - 20 мл
Спосіб приготування:
Низький широкий келих (олд-фешн) наповнити наполовину льодом, налити всі компоненти. Ретельно перемішати.
Аватар пользователя
Кухар

 
Автор темы
Сообщений: 283
Темы: 263
Зарегистрирован: 26 ноя 2011, 09:20
Откуда: Україна
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 12 раз.


Вернуться в Напитки, Винный погреб

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot]




Яндекс.Метрика