• Объявления



Різдвяний алкогольний гоголь - моголь (Christmas Eggnog)

Все, что касается вин, домашнее виноделие, какое вино и с каким блюдом лучше употреблять, десертные вина, виды вин, рецепты с вином, характеристики вин. подобрать напитки к определенной трапезе

Різдвяний алкогольний гоголь - моголь (Christmas Eggnog)

Сообщение Кухар » 01 дек 2011, 00:11

Гоголь - моголь був основною частиною святкування Різдва в Америці, принаймні для вищих класів під час американської революції. Так само Джордж Вашингтон подавав його на Різдво гостям в Маунт-Вернон.



До середини дев'ятнадцятого століття блискучий келих, наповнений гоголем-моголем став такою ж невід'ємною частиною Різдва як ялинка.

Раніше, гоголь - моголь вважався напоєм багатих. Не дивлячись на те, що ром і віскі були відносно дешеві і поширені в Америки, яйця і вершки вважалися дорогими делікатесами і тільки багаті могли собі дозволити на Різдво балувати себе яєчним коктейлем.

Скористаєтеся моїм рецептом гоголь - моголя і ви побачите, що у вашої сім'ї з'явиться Новорічна традиція. Будь гоголь-моголь, зроблений вами, безумовно, буде кращим у світі.

Інгредієнти

(На 8 персон)
12 яєчних жовтків
5 шт. гвоздики
4 чашки молока
4 чашки вершків
3 чашки рома
3 січня / 4 чашки цукру
1 чайна ложка ванілі
1 чайна ложка меленої кориці
3/4 чайної ложки меленого мускатного горіха

Приготування напою

У мисці, на маленькому вогні, підігрійте, при цьому постійно помішуйте, молоко. Додайте в миску корицю, гвоздику і пів чайної ложки ванілі.
Продовжуйте помішувати і зніміть з вогні перед закипанням.
В іншій мисці змішайте цукор і яєчні жовтки. Збивайте їх дуже добре, до "повітряної" консистенції. Повільно вмішайте яйця в молоко, при цьому постійно помішуючи, адже ми не хочемо, щоб наші яйця згорнулися)))
Перелийте вийшла суміш назад в каструлю і підігрівати на повільному вогні при цьому не забуваючи помішувати. Помішуйте до тих пір, поки яєчно - молочна суміш не стане нагадувати заварний крем. Не доводячи до кипіння!!
Дістаньте суцвіття гвоздики і перелийте коктейль в глечик. Охолодіть протягом 1-2х годин.
Після, повільно влийте ром, додайте ваніль і мускатний горіх. Залиште в холодильнику протягом ночі.
Подавайте в порційних келихах. При бажанні, можете прикрасити шоколадною стружкою.
P.S. Якщо Ви не вживаєте алкоголь, пропоную Вам безалкогольний гоголь - моголь, він так само сподобається дітям)))
З наступаючим Новим Роком та Різдвом !!!)))
У мисці, на маленькому вогні, підігрійте, при цьому постійно помішуйте, молоко. Додайте в миску корицю, гвоздику і пів чайної ложки ванілі.Продолжайте помішувати і зніміть з вогні перед закіпаніем.В іншій мисці змішайте цукор і яєчні жовтки. Збивайте їх дуже добре, до "повітряної" консистенції. Повільно вмішайте яйця в молоко, при цьому постійно помішуючи, адже ми не хочемо, щоб наші яйця згорнулися))) Перелийте вийшла суміш назад в каструлю і підігрівати на повільному вогні при цьому не забуваючи помішувати. Помішуйте до тих пір, поки яєчно - молочна суміш не стане нагадувати заварний крем. Не доводячи до кипіння!! Дістаньте суцвіття гвоздики і перелийте коктейль в глечик. Охолодіть протягом 1-2х часов.После, повільно влийте ром, додайте ваніль і мускатний горіх. Залиште в холодильнику протягом ночі.Подавайте в порційних келихах. При бажанні, можете прикрасити шоколадною стружкой.PS Якщо Ви не вживаєте алкоголь, пропоную Вам безалкогольний гоголь - моголь, він так само сподобається дітям)))
З наступаючим Новим Роком та Різдвом !!!)))
Аватар пользователя
Кухар

 
Автор темы
Сообщений: 283
Темы: 263
Зарегистрирован: 26 ноя 2011, 09:20
Откуда: Україна
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 12 раз.

Объявления

Вернуться в Напитки, Винный погреб

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика