• Объявления



Торт «Празький» - рецепт

Делимся и обсуждаем всевозможные рецепты плюшек, пончиков, тортиков, блинчиков, выпечка к праздникам и не только. Рецепты выпечек

Торт «Празький» - рецепт

Сообщение Бэлла » 22 фев 2012, 23:01

✓ 1,5 ст. борошна, 1 ст. цукру, 2-3 яйця, 0,5 банки згущеного молока 200 г сметани, 0,5 ч.л. соди (розпушувача для тіста), 3 ч.л. какао, вершкове масло.

✓ Для крему: 0,5 банки згущеного молока, 100 г вершкового масла, 2 ч.л.какао.

✓ Для глазурі: б ст.л. цукру, 3-4 ст.л. какао, 2 ст.л. води, 100 г вершкового масла.

• Яйця збити з цукром в піну, додати сметану, згущене молоко, ще раз збити. Борошно змішати з содою (розпушувачем), какао, поступово вме шать в яєчну суміш (повинно вийти негусте тісто). Готове тісто умовно розділити на 4 частини (кількість коржів залежить від раз міра дека або форми для випікання). Кожен корж випікати на змащеному олією деку (у формі) при 180 град. 20-25 хв.

• Розм'якшене масло, згущене молоко і какао збити в піну. Зібрати торт: отриманим кремом промазати остиглі коржі, боки посипати натертим на крупній тертці будь-яким печивом.

• Цукор змішати з какао, влити воду і розтоплене масло, поста-
вити на вогонь, безперервно помішуючи, довести до кипіння. зняти
з вогню, готової глазур'ю полити торт.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Выпечка

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика