✓ 1,5 ст. борошна, 1 ст. цукру, 2-3 яйця, 0,5 банки згущеного молока 200 г сметани, 0,5 ч.л. соди (розпушувача для тіста), 3 ч.л. какао, вершкове масло.
✓ Для крему: 0,5 банки згущеного молока, 100 г вершкового масла, 2 ч.л.какао.
✓ Для глазурі: б ст.л. цукру, 3-4 ст.л. какао, 2 ст.л. води, 100 г вершкового масла.
• Яйця збити з цукром в піну, додати сметану, згущене молоко, ще раз збити. Борошно змішати з содою (розпушувачем), какао, поступово вме шать в яєчну суміш (повинно вийти негусте тісто). Готове тісто умовно розділити на 4 частини (кількість коржів залежить від раз міра дека або форми для випікання). Кожен корж випікати на змащеному олією деку (у формі) при 180 град. 20-25 хв.
• Розм'якшене масло, згущене молоко і какао збити в піну. Зібрати торт: отриманим кремом промазати остиглі коржі, боки посипати натертим на крупній тертці будь-яким печивом.
• Цукор змішати з какао, влити воду і розтоплене масло, поста-
вити на вогонь, безперервно помішуючи, довести до кипіння. зняти
з вогню, готової глазур'ю полити торт.
-
- Объявления
Торт «Празький» - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot] |