-
- Объявления
Шоколадний торт зі сметанним кремом та чорносливом
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Шоколадний торт зі сметанним кремом та чорносливомДуже люблю торти зі сметанним кремом, по-моєму вони набагато смачніше ніж торти з масляним кремом. Ось і сьогодні вирішила себе порадувати, приготувавши половинку мого улюбленого тортика - шоколадного зі сметанним кремом і чорносливом. Для цього мені знадобилися такі інгредієнти: 125 г - борошна 100 г - масла 300 г - сметани 23% 2 яйця 200 г - чорносливу 3 ст. л. какао порошку 50 г - шоколадного сиропу (Топпінг) 80 мл - лікеру Creamfields 125 г - цукру 160 г - дрібного цукру 10 г - ванільного цукру 1 ч. ложку, - розпушувача сіль Чорнослив миємо, обсушуємо, заливаємо лікером і залишаємо маринуватися. Робимо коржі для торта: Борошно перемішуємо з розпушувачем і какао порошком. Яйця збиваємо з розм'якшеним маслом, цукром і дрібкою солі. Всипаємо борошняну суміш і продовжуємо збивати. Вливаємо лікер і шоколадний сироп і розмішуємо все до отримання пишною, гладкої маси. Дно разьемной форми застеляем пергаментом, нічого не змащуємо. Викладаємо тісто у форму і акуратно розрівнюємо його лопаткою. Випікаємо при 185 ° C 30-40 хв. Остиглий корж розрізаємо по висоті на 2 половини (я користуюся волосінню для торта). Кожен з вийшов коржів розрізаємо навпіл. Вийде 4 рівних півкола. Робимо крем: Сметану збиваємо з дрібним цукром до пишноти. Чорнослив ріжемо дрібними шматочками і обережно підмішуємо до збитого крему. Кожен півколо щедро змащуємо кремом з чорносливом і укладаємо один на одного. Найкраще весь чорнослив виловити і розподілити на три коржі. Верхній корж і боки торта обмазуємо кремом без чорносливу. Прикрашаємо, як душа забажає, я наприклад прикрашала сіточкою з розтопленого шоколаду. Торт прибираємо в холодильник на ніч.
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |