• Объявления



Американський яблучний пиріг - рецепт

Делимся и обсуждаем всевозможные рецепты плюшек, пончиков, тортиков, блинчиков, выпечка к праздникам и не только. Рецепты выпечек

Американський яблучний пиріг - рецепт

Сообщение ПОЛИНКА » 06 фев 2012, 21:56

Всі хто дивилися американські фільми, знають, що найпопулярніше блюдо - це яблучний пиріг))) Тому, поспілкувавшись з корінними американцями, мені вдалося «роздобути» справжній класичний рецепт американського яблучного пирога. Все виявилося не так страшно))).

Головне, це дотримуватися трьох найважливіших правил! Перше - для отримання хрусткого коржа, потрібно використовувати два види жиру: вершкове масло (яке дасть тесту «багатий» смак) і маргарин (тому тане він повільніше масла, забезпечуючи тесту шаруватість). Друге правило - в начинку потрібно використовувати два види яблук - зелені та червоні (це подарує пирога надзвичайний смак). І останнє - потрібно використовувати яблучний оцет, так як він прибирає клейковину в борошні, від цього, тісто виходить більш ніжне і хрустке.

Всіма секретами я з вами поділилася, тепер приступимо безпосередньо до приготування))).

Інгредієнти для приготування яблучного пирога:

Тісто:
1/ 2 чашки борошна
1 чайна ложка солі
8 столових ложок вершкового масла (кімнатної температури)
6 столових ложок маргарину (кімнатної температури)
5 - 7 столових ложок холодної води
1 / 2 чайної ложки яблучного оцту

Приготування тіста:

У великій мисці змішайте борошно і сіль, додайте масло і маргарин. Двома ножами (як би розріжте масло, до консистенції піску, але бажано з невеликими грудочками), так у вас вийде розсипчасте тісто. Повільно додайте воду і оцет. У вас повинно вийти дуже густе, сухе тісто (якщо тісто дуже сухе - додайте воду). Зліпіть кульку, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник. Бажано на ніч, але якщо часу не так багато - не менш ніж на годину.

Тим часом, приготуємо начинку)))

Інгредієнти:

Хрустка присипка:
2/3 чашки борошна
1/2 чашки коричневого цукру (можна замінити звичайним білим)
1/2 чайної ложки меленої кориці
6 столових ложок вершкового масла (кімнатної температури)
3/4 чашки подрібнених горіхів (на ваш смак)

Начинка:
1 чашка яблучного сидру (можна замінити яблучним соком)
2/3 чашки коричневого цукру (можна замінити білим)
1/4 звичайного цукру
3 столових ложки борошна
3/4 чайної ложки меленого мускатного горіха
1/2 чайної ложки меленої кориці
1/4 меленого імбиру
1/8 чайної ложки меленої гвоздики
5 великих кисло-солодких яблук
1 велике солодке яблуко
1 столова ложка лимонного соку

Приготування присипки і начинки:

Для приготування присипки, у великій мисці змішайте 2 \ 3 чашки борошна, 1 \ 2 чашки коричневого цукру і 1 \ 2 чайної ложки кориці. Додайте масло і так же, за допомогою двох ножів, «подрібніть» масло (до крихти з невеликими грудочками). Додайте горіхи.

Тепер займемося приготуванням начинки.

У великій мисці змішайте 2 \ 3 чашки коричневого цукру, звичайний (білий) цукор, 3 столові ложки борошна, мускатний горіх, 1 \ 2 чайної ложки кориці, імбир і гвоздику. Додайте очищені і порізаними кубиками яблука. Додайте лимонний сік і сидр. Добре все перемішайте. Якщо рідини занадто багато - додайте більше яблук.


Розігрійте духовку до 210С духовку. З пергаментного паперу, виріжте коло, діаметром вашої форми і змастіть її трохи вершковим маслом (форму треба використовувати з високими бортиками). З охолодженого тіста, «сліпите» корж, не забуваючи формувати високі бортики. НЕ Змазувати БОКА ФОРМИ МАСЛОМ! Інакше ваші бортики «сповзуть» вниз.

Засипте корж, наприклад, горохом (щоб тісто не піднялося). І поставте в духовку хвилин на 10 (поки ви не помітите, що тісто стає золотистим). Дістаньте тісто, висипте горох. Вилийте яблука, рівномірно розподіліть. Зверху також розподіліть присипку)))

При температурі 210С випікайте пиріг близько 30 хвилин. Потім зменшіть температуру до 200С і готуйте ще 15 хвилин. Якщо ви помітили, що краї і присипка стали підгоряти, накрийте пиріг фольгою, але при цьому, не забудьте зробити в центрі невеликий отвір. Зменшіть температуру ще до 190С і готуйте 15 - 25 хвилин.

Пам'ятайте, що все залежить від вашої духовці. Я готувала пиріг при 200С близько 1:00.

Я намагалася дотримуватися рецепту, але мені здалося, що пиріг став підгоряти знизу.

Тому, якщо ви готуєте його перший раз, раджу далеко від духовки не відходити і по необхідності, збавляти температуру.

Пиріг слід подавати холодним.

Яблучний пиріг з Америки готовий.

Приємного апетиту))).
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Выпечка

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot]




Яндекс.Метрика