Страница 1 из 1

Шніцелі рубані по французьки

СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 23:42
Бэлла
На 4 порції:

200г білого хліба
по 250г рубаною свинини і яловичини
1 цибулина
1 зубчик часнику
1/2 пучка петрушки
200 г сиру
2 яйця
сіль
мелений чорний перець
мелена паприка
свіжа зелень
1 стіл ложка топленого масла
2 помідори
Хліб замочити в холодній воді. Потім віджати, скришити і змішати з рубаним
м'ясом. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарубати. 1/3 сиру нарізати кубиками і додати до м'яса разом з цибулею, часником, зеленню і яйцями. Посипати сіллю, перцем і паприкою. Розділити масу на 8 частин і надати їм форму шніцелів. Нагріти духовку до 220 °. У великій сковороді розігріти топлене масло і смажити шніцелі по 6 хв з кожного боку. Зняти з вогню. Помідори вимити й нарізати кружечками. Покласти на шніцелі і накрити тонкими скибочками сиру. Поставити на верхній рівень духовки і запікати, поки сир не розплавиться. Готову страву посипати паприкою.