• Объявления



Помідори з м'ясом і баклажанами

Делимся и обсуждаем те или иные рецепты приготовления закусок

Помідори з м'ясом і баклажанами

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 15:38

Інгредієнти:

6 помідорів
300-400г свинячого фаршу
1 баклажан
50 - 70г твердого сиру
1 цибулина
1-2 зубчики часнику
зелень петрушки
сіль,
перець
1-2 ст ложки томатної пасти
1 зубчик часнику,
3-4 ст ложки сметани
сіль,
цукор,
перець
соняшникова олія
Моєму помідори і зрізаємо верхівки. Гострим ножем вирізаємо м'якоть, залишаючи стінки товщиною 0,7 мм, виймаємо її чайною ложкою.

Готуємо соус:

М'якоть помідорів подрібнюємо м'ясорубкою або блендером, кладемо її на сковорідку з розігрітою олією й тушкуємо на слабкому вогні поки рідина не випарується, а маса не загусне. Додаємо томатну пасту і тушкуємо чотири хвилини. Солимо, перчимо, додаємо по-смаку трохи цукру, пропущений через прес часник, все ретельно перемішуємо і готуємо ще декілька хвилин. Додаємо в соус сметану і тушкуємо, помішуючи три хвилини.

Готуємо начинку:

Чистимо цибулину і нарізаємо її кільцями. Баклажани миємо й ріжемо кубиками.
Зелень миємо і дрібно нарізаємо, часник чистимо і пропускаємо через прес.
Твердий сир натираємо на тертці. На сковорідці з розігрітим соняшниковим маслом обсмажуємо цибулю, додаємо до нього часник, фарш і підсмажуємо постійно помішуючи і розминаючи фарш вилкою. Баклажани смажимо окремо в невеликій кількості олії. З'єднуємо фарш з баклажанами і прокручуємо на м'ясорубці. Додаємо зелень, сир, сіль, перець і все добре перемішуємо. Наповнюємо помідори начинкою, зверху кладемо по чайній ложці соусу. Запікаємо в духовці 15-20 хв.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Закуски

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Yahoo [Bot]




Яндекс.Метрика