Страница 1 из 1

Рецепт хрону з буряком до холодцю

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 19:02
Кнопа
Одна з найпопулярніших корисних і смачних приправ в російській кухні - хрін з буряком відмінно підходить до м'яса, риби, сала, відварного і печеної картоплі, холодних страв, заливним та м'яса і риби. А який же холодець без хріну? Особисто я собі холодець без хрону не уявляю. Тому пропоную приготувати вам чудову гостру приправу - хрін з буряком будинку, так як магазинна значно поступається їй за смаковими якості.

Для приготування хрону з буряком в домашніх умовах нам потрібно:

коріння хрону - 300 г
буряк - 3 шт
цукор - 1 ст. ложки
сіль - 1 ст. ложки
оцет - 1/2 склянки
гаряча вода - 2 ст
Приготування хрону з буряком:

Хрін очищаємо від шкірки і ретельно миємо. Потім, пропускаємо через м'ясорубку. Сирий буряк очищаємо і теж пропускаємо через м'ясорубку в ту ж ємність. Змішуємо хрін з буряком. Заливаємо суміш гарячою водою. Додаємо цукор, сіль і оцет на смак. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 2-3 години.
Після закінчення цього часу - розладнує приготований хрін з буряком по баночках. Зберігаємо в прохолодному темному місці.