• Объявления



Салат: Печінка з маринованою цибулею

Здесь все пишем свои рецепты всевозможных интересных салатов от самых простых до профессиональных, делимся кулинарными секретами, повседневные салаты

Салат: Печінка з маринованою цибулею

Сообщение Эльвира » 04 мар 2012, 20:56

Салат: Печінка з маринованою цибулею
Робиться дуже просто і має вельми несподіваний смак.

І так, нам знадобиться:

Печінка - грам 400
Цибуля - теж грам 400
Майонез - пара столових ложок
Оцет 70% - столова ложка
Молоко - близько склянки (необов'язково)
Сіль, перець.
Масло рослинне

Дрібно нарізаємо лук
Висипаємо в відповідну тару
Заливаємо холодною водою і додаємо 1 столову ложку оцтової есенції
Перемішуємо, накриваємо кришкою, і нехай стоїть маринується.
А ми беремо печінку і нарізаємо її пластами товщиною десь 5мм
Потім наливаємо в каструльку стакан молока
Складаємо туди печінку і йдемо курити бамбук близько години.
Печінку звичайно необов'язково вимочувати в молоці, але так вона виходить більш м'якою.
Але їли нету молока ..... можна і невимачівать .... ллємо на розігріту сковорідку масло. І смажимо печінку пару хвилин з одного боку і пару хвилин з іншого боку
Засмажили. Дали трошки охолонути і нарізали кубиками
Посолити, поперчити, перемішали
Злили з лука воду
Висипали на печінку і додали 2 столових ложки з гіркою майонезу
Усе перемішали
Як і будь-якому салату, дали наполягатимуть хоча б хвилин 15 в холодильнику і лопає, хоча мені здається, що на наступний день він навіть смачніше.
Добре годиться як закуска до горілочки!
Аватар пользователя
Эльвира

 
Автор темы
Сообщений: 263
Темы: 224
Зарегистрирован: 17 дек 2011, 09:51
Благодарил (а): 4 раз.
Поблагодарили: 11 раз.

Объявления

Вернуться в Салаты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: MailRu [Bot]




cron
Яндекс.Метрика