Страница 1 из 1

Зелений салат з яйцем і сметаною

СообщениеДобавлено: 17 дек 2011, 22:46
Эльвира
Зелений салат вимити й обсушити, нарізати і покласти в у посуд.
Зварити яйця круто і нарізати їх тонкими скибочками, змішати із заправкою зі сметани додавши в її оцет.
Перед подачею на стіл салат заправити, укласти в салатницю, прикрасити кружальцями свіжих огірків і посипати дрібно нарізаним кропом або зеленню петрушки.
Подають салат до всіх м'ясних і рибних страв.
На 300 г зеленого салату 1 свіжий огірок, 2 яйця, 1/2 склянки заправки зі сметани з оцтом.

Зелений салат з олією і оцтом

СообщениеДобавлено: 17 дек 2011, 22:47
Эльвира
Вимитий і обсушену зелений салат нарізати і скласти в салатницю.
Перед подачею на стіл полити заправкою, приготовленою з оцту з додаванням солі, меленого перцю, цукру і рослинної олії, перемішати і посипати кропом або зеленню петрушки.
Поверх салату можна укласти свіжі огірки, нарізані кружечками, а також скоринки білого хліба, натерті часником і нарізані у вигляді ромбів.
На 300 г зеленого салату, 1 / 2 склянки заправки з оцту і рослинного масла.

Салат з цвітної капусти, свіжих огірків і помідорів

СообщениеДобавлено: 17 дек 2011, 22:48
Эльвира
Вимиту і розділену на суцвіття (дрібні суцвіття) кольорову капусту опустити в кіпяшую підсолену воду і варити до м'якості (але не переварювати).
Свіжі огірки очистити від шкірки, а помідори від плодоніжок.
Нарізати скибочками. Нашаткувати зелений лук.
Змішати овочі і заправити їх цукром, сіллю й сумішшю майонезу зі сметаною.
Викласти в салатник і вкрасти красиво нарізаними огірками та помідорами.
На 500 г цвітної капусти по 200 г огірків і помідорів, 1 невеликий пучок зеленої цибулі, 1,5 ст. ложки суміші майонезу та сметани.