Зелений салат з яйцем і сметаною
Добавлено: 17 дек 2011, 22:46
Зелений салат вимити й обсушити, нарізати і покласти в у посуд.
Зварити яйця круто і нарізати їх тонкими скибочками, змішати із заправкою зі сметани додавши в її оцет.
Перед подачею на стіл салат заправити, укласти в салатницю, прикрасити кружальцями свіжих огірків і посипати дрібно нарізаним кропом або зеленню петрушки.
Подають салат до всіх м'ясних і рибних страв.
На 300 г зеленого салату 1 свіжий огірок, 2 яйця, 1/2 склянки заправки зі сметани з оцтом.
Зварити яйця круто і нарізати їх тонкими скибочками, змішати із заправкою зі сметани додавши в її оцет.
Перед подачею на стіл салат заправити, укласти в салатницю, прикрасити кружальцями свіжих огірків і посипати дрібно нарізаним кропом або зеленню петрушки.
Подають салат до всіх м'ясних і рибних страв.
На 300 г зеленого салату 1 свіжий огірок, 2 яйця, 1/2 склянки заправки зі сметани з оцтом.