Страница 1 из 1

Хитрощі приготування м'яса

СообщениеДобавлено: 22 фев 2012, 23:00
Бэлла
Хитрощі приготування м'яса, все тільки з особистого досвіду:

• М'ясо краще різати на мокрій обробній дошці, так як сухе дерево вбирає м'ясний сік.

• Обсмажте печінку з цибулею та морквою до готовності, залийте сметаною, посолите, тушкуйте 5 хв. Потім зніміть з вогню, викладіть в центр сковороди мариновані опеньки, накрийте кришкою. Гриби додадуть страві неповторний смак!

✓ Гуляш або печеня буде смачнішою, якщо перед подачею на стіл поставити його в духовку на 20-30 хв.

✓ Смажене м'ясо вийде пахучіше, якщо на сковороду покласти шматочок лимона з цілою шкіркою. В кінці смаження розм'якшену шкірку можна розтерти ложкою і додати до м'ясного соусу.

✓ Смажені м'ясні страви треба солити заздалегідь, а печінку і біфштекс - в готовому вигляді.

✓ Щоб приготувати смачні соковиті котлети, потрібно зробити з фаршу плоскі коржі, а потім скласти кожну в три шари, надати форму котлети, обваляти в панірувальних сухарях і покласти на гарячу сковороду з маслом швом вниз. Усередині котлети утворюються дві порожнини, в яких збереться сік, що виділяється м'ясом при смаженні, і додасть котлетам ніжність і соковитість.