Смачні соуси завжди додадуть страві гостроти і підкреслять його смакові чудово.
Соуси стають рідше, якщо до них додати нарізані овочі - огірки, помідори, болгарський перець і ін ... Тому соуси треба робити густими.
На соусі утворюватися плівка, якщо його поверхня покрити розтопленим жиром, краще маслом.
Білий соус «бешамель» готують з олії, борошна і молока. З жиру і муки роблять світлу вуха, розріджують молоком, добре збивають, щоб була однорідною, і проварюють. «Бешамель» - основа білих соусів і майонезів.
Соус краще підігрівати на малому вогні. Густі соуси, які легко пригоряють, підігрівають на водяній бані.
Смак пересоленного соусу можна поліпшити, якщо в нього покласти очищену сиру картоплину і проварити.
Соуси не слід довго зберігати, їх треба тримати в холодному темному місці.
-
- Объявления