• Объявления



Зберігання та приготування круп

Делимся своими кулинарными секретами и советами

Зберігання та приготування круп

Сообщение Бэлла » 01 мар 2012, 18:23

Щоб крупи добре зберігалися і не вбирали запах, зберігати їх потрібно в скляних або жерстяних банках. Кришки повинні щільно закриватися.

Перед приготування каші, будь-яка крупа повинна очищатися від будь-яких домішок і дрібного сміття. Потрібно ретельно промивати всі крупи, крім манної.

Для приготування каші, найкращою посудом буде алюмінієва каструля, ще краще якщо вона з товстим дном.

Перед варінням гречаної каші, крупу краще попередньо обсмажити на сковороді, масло додавати не потрібно. Коли почне потріскувати, знімайте і готуйте кашу.

Якщо варите кашу з молоком, сіль кладеться в молоко перед засинанням крупи, а цукор в кінці.

Щоб рис не розварився і був білим, радимо додати трохи лимонної кислоти або пару крапель соку лимона.

Щоб каша була ніжніше і смачніше, додайте шматочок вершкового масла під час варіння.

Перлова крупа швидше зваритися, якщо її попередньо замочити на кілька годин.

Якщо манну кашу відразу посипати цукром, на поверхні не утворюється кірка.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Кулинарные советы

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot]




Яндекс.Метрика