Свинина по-китайськи
Добавлено: 23 фев 2012, 21:16
Свинина по-китайськи
Інгредієнти: 150 г пісної свинини, білок 1 яйце, 30 г крахмоло, 15 г ріпчастої цибулі,} / 4 ч. ложки імбиру, 10 г соєвого соусу, 5 г цукру, 1 г глютамат натрію (1,5 - 2г вегето), 5 г оцту, сіль за смаком, півсклянки бульйону, чверть склянки вина, 1 ч. ложка дрібно порізаних пікулів (дрібні мариновані овочі); рослинне масло для фритюру.
Приготування
Свинину нарізати шматочками приблизно з половину сірникової коробки. Змочити в суміші білка, крохмалю і води, обсмажити у фритюрі, відкинути.
На розпечену сковороду покласти нашатковану ріпчасту цибулю, влити бульйон, додати всі прянощі, пікулі і вино, коли закипить, влити розчинений у воді крохмаль (1:2).
Коли бульйон загустіє до киселеподібної маси, покласти обсмажене м'ясо, перемішати, викласти на тарілку.
Інгредієнти: 150 г пісної свинини, білок 1 яйце, 30 г крахмоло, 15 г ріпчастої цибулі,} / 4 ч. ложки імбиру, 10 г соєвого соусу, 5 г цукру, 1 г глютамат натрію (1,5 - 2г вегето), 5 г оцту, сіль за смаком, півсклянки бульйону, чверть склянки вина, 1 ч. ложка дрібно порізаних пікулів (дрібні мариновані овочі); рослинне масло для фритюру.
Приготування
Свинину нарізати шматочками приблизно з половину сірникової коробки. Змочити в суміші білка, крохмалю і води, обсмажити у фритюрі, відкинути.
На розпечену сковороду покласти нашатковану ріпчасту цибулю, влити бульйон, додати всі прянощі, пікулі і вино, коли закипить, влити розчинений у воді крохмаль (1:2).
Коли бульйон загустіє до киселеподібної маси, покласти обсмажене м'ясо, перемішати, викласти на тарілку.