Страница 1 из 1

Шашлик із червоної риби

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 19:05
Кнопа
Якщо під час Різдвяного посту вам захочеться побалувати себе смачненьким - приготуйте шашлик з червоної риби - це дуже смачне пісне блюдо!

Як смачно приготувати шашлик з риби?

Нам знадобиться:

3 кг червоної риби
700 мл - натурального гранатового соку
2 столові ложки рослинної олії
хмелі-сунелі
коріандр
сіль
мелений перець

Приготування шашлику з червоної риби:

Рибу миємо, очищаємо від луски, випотрашіваем, ще раз промиваємо і обсушуємо.
Нарізаємо рибу порційними шматочками і слажівается в каструлю.
Зверху посипаємо спеціями і заливаємо гранатовим соком. Риба повинна бути покрита соком.
Акуратно перемішуємо руками, піднімаючи знизу вгору.
Додаємо рослинне масло і ще раз перемішуємо.
Придавлюємо рибу перевернутої тарілкою і залишаємо маринуватися на 3-4 години, періодично акуратно перемішуючи.
Промариновані шматочки риби насаджує на шпажки і смажимо в духовці при температурі 200 градусів або на грилі до готовності, періодично повертаючи іншою стороною. Готовий шашлик з червоної риби знімаємо зі шпажки, викладаємо в гарне блюдо і прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!