• Объявления



Рибні котлети в паніровці з манки

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Рибні котлети в паніровці з манки

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:59

Склад: 200 г філе білої риби, 2 цибулини, 3-4 столові ложки манки, рослинне масло, сіль, перець.

Філе з цибулею пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Посолити, поперчити, змішати з 3 столовими ложками манки і прибрати на годину в холодильник.
Розділити фарш на 7-8 частин, сформувати котлети і запанірувати в манці.
Обсмажити на олії до золотистої скоринки.

Подавати на стіл як рибне блюдо.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]




cron
Яндекс.Метрика