Склад: 200 г філе білої риби, 2 цибулини, 3-4 столові ложки манки, рослинне масло, сіль, перець.
Філе з цибулею пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Посолити, поперчити, змішати з 3 столовими ложками манки і прибрати на годину в холодильник.
Розділити фарш на 7-8 частин, сформувати котлети і запанірувати в манці.
Обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Подавати на стіл як рибне блюдо.
-
- Объявления
Рибні котлети в паніровці з манки
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рыба и морепродукты Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot] |