Страница 1 из 1

Биточки з червоної риби

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 16:05
Бэлла
Як приготувати смачні биточки з червоної риби?

інгредієнти:

500г філе червоної риби
2 цибулини
4 ст ложки борошна
2 яйця
0,5 ч. ложки соди
100мл майонезу
рослинне масло
сіль
чорний мелений перець
Спосіб приготування биточків з червоної риби:

Філе червоної риби нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо, миємо і дрібно нарізаємо. Перемішуємо рибне філе з луком і двома ст. ложками рослинного масла і ставимо в холодильник на 1:00. Додаємо до риби соду, яйця, і майонез. Солимо, перчимо і все перемішуємо. Додаємо борошно і знову перемішуємо.

Розігріваємо на сковорідці олію. Столовою ложкою викладаємо на сковорідку тонкі рибні битки і смажимо на середньому вогні до золотистого кольору. Подаємо з картопляним пюре і салатом зі свіжих овочів.