• Объявления



Крильця курячі фаршировані: блюдо тайської кухні.

Кулинарные рецепты блюд из птицы

Крильця курячі фаршировані: блюдо тайської кухні.

Сообщение Эльвира » 09 мар 2012, 18:23

Крильця курячі фаршировані: блюдо тайської кухні. 1:)

Рецепт на 4 порції. Час приготування - 70 хвилин.

4 великих курячих крильця; пісна свинина, дрібно нарізана; 55 г відварених очищених і нарізаних креветок; 3 стрілки зеленої цибулі, дрібно нарізаних, 2 великих нарізаних зубця часнику, 3 нарізаних кореня коріандру; 2 столові ложки рибного соусу; свіжозмелений чорний перець; рослинне масло ; рисове борошно для панірування; діппінг соус; листя латуку.

Надломити суглоби крилець рухом у напрямку, протилежному природному при роботі суглоба на згин. Гострим коротким ножем або кухонними ножицями зробіть надріз навколо кістки в тому місці, де крильце прикріплюється до тушки.

Лезом ножа відскребіть м'ясо і шкіру уздовж кістки в напрямку суглоба, акуратно вивертаючи шкіру поверх незайманою частини крильця. Потім видаліть очищену від м'яса кістка, відокремивши її від надломленого суглоба.

Розправте шкіру поверх суглоба і відокремте від м'яса і кісток. Діючи описаним вище способом, видаліть кістки і м'ясо, залишивши останню частину крильця з прикріпленою до неї шкірою. Чи не зашкодить утворився мішечок шкіри.

Порубаєте зняте з курячих кісток м'ясо. Додайте, якщо це необхідно, свинину, щоб маса м'яса склала 175 р. Викладіть цю масу в чашку, додайте креветки і лук і ретельно перемішайте, а потім розділіть на 4 частини і нафаршируйте «мішечки» шкіри крилець.

Зітреш в ступці часник і корінь коріандру. Змішайте з рибним соусом. Додайте багато чорного перцю, а потім вилийте в чашку з нафаршированими крильцями. Залиште на 30 хвилин.

Розтопіть масло в воке до 180 ° С. Дістаньте крильця з чашки і гарненько обваляйте в рисової муці. Обсмажуйте по 2 крильця в киплячому маслі протягом 3-4 хвилин, поки вони не підрум'яняться. Ложкою з отворами викладіть готові крильця на абсорбуючий папір, щоб вона «відібрала» надлишки масла.

Накрийте, щоб зберегти теплими готові крильця, поки інші підсмажується. Подавайте з діппінг соусом, прикрасивши листям латуку (салату).
Аватар пользователя
Эльвира

 
Автор темы
Сообщений: 263
Темы: 224
Зарегистрирован: 17 дек 2011, 09:51
Благодарил (а): 4 раз.
Поблагодарили: 11 раз.

Объявления

Вернуться в Блюда из птицы

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика