інгредієнти:
- 9 шт. картоплі, середніх, однакової величини
- 9 ч. л. вершкового масла
- 9 пластинок сиру голландського або Гауда товщиною 5 мм
- Сіль і мелений перець за смаком
Приготування
Картопля вимити й очистити, зрізавши невеликий шматочок з одного краю, так, щоб картоплю можна було поставити вертикально.
По всій довжині картоплі ножем зробити надрізи, як якщо б ви нарізали для картоплі фрі, але не дорізаючи до краю, приблизно, 1 см.
Посолити, поперчити, всередину кожної картоплини покласти по 1 ч. л. масла,
За бажанням, можна вкласти в розрізи трохи часнику.
Поставити картоплю в форму для запікання, з високими краями.
Зверху на кожну картоплину покласти по скибочці сиру.
Запікати в попередньо розігрітій до 180 гр. С духовці близько 45-50 хвилин - до готовності картоплі.
Подати на стіл гарячим, посипавши кропом. Або нарізаний кріп подати окремо.
-
- Объявления
Картопля «Дофіне» - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рецепты к праздникам Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |