• Объявления



Цитрусовий десерт а-ля чізкейк

Рецепты к праздникам, рецепты к новому году, рецепты к дню рождения, рецепты к рождеству, делимся идеями советами и секретами праздничных блюд. Праздничная кулинария - праздничные блюда

Цитрусовий десерт а-ля чізкейк

Сообщение Утка » 17 окт 2012, 19:44

Изображение


Вас очікують одна дві ложечки божественного десерту в маленьких стаканчиках. Замість звичайного пісочного печива можете взяти імбирне, горіхове або будь-яке інше. Спробуйте приготувати половину крему з одним соком, а залишився крем - з іншим. Різнокольорові шари будуть відмінно виглядати в прозорих склянку чіках.

На 8-10 маленьких стаканчиків
• 8-10 лимонів або 3-4 апельсина
• 100 г цукру
• 1 стручок ванілі, розрізати уздовж навпіл і вишкребти насіння
• 600 мл жирних вершків Пісочна основа
• 50 г очищеного мигдалю
• 5 пісочних печив
• 30 г розм'якшеного вершкового масла

1 Спочатку приготуйте пісочну основу. Для цього підрум'яньте горіхи на сухій антипригарному сковороді і остудіть. Товкачем або качалкою
розкришите печиво разом з горіхами, вмішайте масло. Розкладіть отриману масу по стаканчиках. Зворотною стороною ложки або пальцем ущільніть, розрівняйте шар по дну форми і приберіть стаканчики в холодильник.

2 Цитрусові вимийте, акуратно, тонким шаром зніміть цедру без білої вати (це важливо). Вичавіть 200 мл соку в мірний стакан, накритий марлею, щоб не потрапила м'якоть.

3 З'єднайте цедру, цитрусовий сік. цукор, стручок і насіння ванілі
в сотейнику і доведіть до кипіння на середньому вогні. Помішуйте, поки цукор повністю не розчиниться і не вийде густий сироп. Це займе хвилин 14-16.

4 Зніміть сотейник з вогню і вмішати ті вершки. Поверніть на конфорку, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть близько 10 хвилин, акуратно помешен вая. Маса повинна стати густий, гладкою, ароматної, з пастельним відтінком кольору вибраного фрукта.

5 Дістаньте формочки з тістом з холодильника. Пропустіть вийшов крем через сито. Розкладіть крем по стаканчиках, накрийте плівкою і приберіть
в холодильник на 2 години перед подачею.
Харчова цінність на порцію: 373 ккал: 32.8 г жирів (20.1 г насичених); 1.8 г протеїнів; 17.7 г вуглеводів; 13.6 г Сахаров
Аватар пользователя
Утка

 
Автор темы
Сообщений: 221
Темы: 189
Зарегистрирован: 26 апр 2012, 17:59
Благодарил (а): 1 раз.
Поблагодарили: 3 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты к праздникам

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика