-
- Объявления
Цитрусовий десерт а-ля чізкейк
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Цитрусовий десерт а-ля чізкейкВас очікують одна дві ложечки божественного десерту в маленьких стаканчиках. Замість звичайного пісочного печива можете взяти імбирне, горіхове або будь-яке інше. Спробуйте приготувати половину крему з одним соком, а залишився крем - з іншим. Різнокольорові шари будуть відмінно виглядати в прозорих склянку чіках. На 8-10 маленьких стаканчиків • 8-10 лимонів або 3-4 апельсина • 100 г цукру • 1 стручок ванілі, розрізати уздовж навпіл і вишкребти насіння • 600 мл жирних вершків Пісочна основа • 50 г очищеного мигдалю • 5 пісочних печив • 30 г розм'якшеного вершкового масла 1 Спочатку приготуйте пісочну основу. Для цього підрум'яньте горіхи на сухій антипригарному сковороді і остудіть. Товкачем або качалкою розкришите печиво разом з горіхами, вмішайте масло. Розкладіть отриману масу по стаканчиках. Зворотною стороною ложки або пальцем ущільніть, розрівняйте шар по дну форми і приберіть стаканчики в холодильник. 2 Цитрусові вимийте, акуратно, тонким шаром зніміть цедру без білої вати (це важливо). Вичавіть 200 мл соку в мірний стакан, накритий марлею, щоб не потрапила м'якоть. 3 З'єднайте цедру, цитрусовий сік. цукор, стручок і насіння ванілі в сотейнику і доведіть до кипіння на середньому вогні. Помішуйте, поки цукор повністю не розчиниться і не вийде густий сироп. Це займе хвилин 14-16. 4 Зніміть сотейник з вогню і вмішати ті вершки. Поверніть на конфорку, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть близько 10 хвилин, акуратно помешен вая. Маса повинна стати густий, гладкою, ароматної, з пастельним відтінком кольору вибраного фрукта. 5 Дістаньте формочки з тістом з холодильника. Пропустіть вийшов крем через сито. Розкладіть крем по стаканчиках, накрийте плівкою і приберіть в холодильник на 2 години перед подачею. Харчова цінність на порцію: 373 ккал: 32.8 г жирів (20.1 г насичених); 1.8 г протеїнів; 17.7 г вуглеводів; 13.6 г Сахаров
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рецепты к праздникам Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |