Склад: 750 грамів кислої сливи (ткемалі), головка часнику, кінза, зелень петрушки і кропу, сіль.
Плоди ткемалі перебрати і вимити, покласти в каструлю і залити водою, щоб вона тільки покрила їх і варити.
Коли ткемалі розваряться, відкиньте їх на друшляк, потім протерти через сито і розбавити відваром.
Додати растолченную кинзу, часник, зелень петрушки і кропу, сіль, ретельно перемішати прокип'ятити і охолодити.
Готовий соус має консистенцію сметани.
-
- Объявления
Cоус ткемалі
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |