• Объявления



Cоус ткемалі

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Cоус ткемалі

Сообщение ПОЛИНКА » 07 фев 2012, 22:39

Склад: 750 грамів кислої сливи (ткемалі), головка часнику, кінза, зелень петрушки і кропу, сіль.

Плоди ткемалі перебрати і вимити, покласти в каструлю і залити водою, щоб вона тільки покрила їх і варити.
Коли ткемалі розваряться, відкиньте їх на друшляк, потім протерти через сито і розбавити відваром.
Додати растолченную кинзу, часник, зелень петрушки і кропу, сіль, ретельно перемішати прокип'ятити і охолодити.

Готовий соус має консистенцію сметани.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Google Adsense [Bot]




Яндекс.Метрика