• Объявления



Основний білий соус

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Основний білий соус

Сообщение ПОЛИНКА » 07 фев 2012, 22:39

Склад: 30 грамів масла або іншого жиру, 30 г борошна, 0,5 літра м'ясного або овочевого бульйону, 20 грамів масла.

З борошна і масла, підсмажених до золотисто-жовтого кольору, приготувати заправку.
Відставивши її з вогню, залити приблизно 1/3 рідини, переміщати, знову поставити на вогонь і при постійному помішуванні довести суміш до кипіння.
Заважати до тих пір, поки соус не стане однорідної консистенції.
Потім ввести залишок рідини і продовжувати кип'ятити у відкритому посуді, часто перемішуючи, протягом приблизно 15 хвилин.
Після закінчення варіння для поліпшення смаку можна ввести в соус масло, злегка - посолити.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика