• Объявления



Соус бешамель

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Соус бешамель

Сообщение ПОЛИНКА » 07 фев 2012, 22:40

Склад: 30 грамів масла, 30 г борошна, 0,5 літра молока, сіль, мускатний колір, мелений чорний перець, цибулина, зварена до м'якості і протерта через сито, або ж ложка цибулевих пластівців.

Приготувати основний білий соус.
Незадовго до кінця варива ввести прянощі і цибулю.
Соус подається до овочів, вареному м'ясу і т. п.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика