• Объявления



Корічневий соус

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Корічневий соус

Сообщение ПОЛИНКА » 07 фев 2012, 22:41

Склад: 30 грамів масла або іншого жиру, 30-40 грамів борошна, 0,5 літра міцного м'ясного бульйону або частину червоного вина, цибулина, невелика морква, 1/8 чайна ложка глутамату натрію, щіпка солі, щіпка мускатного кольору, 1-2 чайна ложка сметани, 2 чайних ложки томату-пюре.

Муку підсмажити до коричневого кольору, залити приблизно 1/3 бульйону, при постійному помішуванні довести до кипіння, до отримання гладкої маси.
Овочі та прянощі додати із залишком бульйону і варити соус при постійному помішуванні близько 30 хвилин.
Протерти через сито, якщо потрібно зробити соус ніжніше, додати сметану.
Подається до яловичині, телятині, печінки, макаронних виробів і т. д.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика