• Объявления



Соус вінегрет

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Соус вінегрет

Сообщение ПОЛИНКА » 07 фев 2012, 23:00

Склад: 3 столових ложки оцту, 6 столових ложок оливкової олії, 1/2 чайної ложки солі, чайна ложка солодкого червоного перцю, 1/8 чайної ложки чорного перцю, 1/4 чайної ложки естрагону - дрібно розтертого, без стебла, 1 чайна ложка пластівців перцю або один невеликий дрібно нарізаний стручок зеленого перцю, 1 чайна ложка дрібно нарізаного лука-резанца, 2 дрібно нарізаних квашених огірка, 1 чайна ложка каперсів, дрібно нарізане, зварене вкрутую яйце.

Все добре перемішується і перед подачею на стіл знову перемішати.
Подається до спаржі, холодного м'яса, телячої голові і м'ясних салатів.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика