Страница 1 из 1

Соус вінегрет

СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 23:00
ПОЛИНКА
Склад: 3 столових ложки оцту, 6 столових ложок оливкової олії, 1/2 чайної ложки солі, чайна ложка солодкого червоного перцю, 1/8 чайної ложки чорного перцю, 1/4 чайної ложки естрагону - дрібно розтертого, без стебла, 1 чайна ложка пластівців перцю або один невеликий дрібно нарізаний стручок зеленого перцю, 1 чайна ложка дрібно нарізаного лука-резанца, 2 дрібно нарізаних квашених огірка, 1 чайна ложка каперсів, дрібно нарізане, зварене вкрутую яйце.

Все добре перемішується і перед подачею на стіл знову перемішати.
Подається до спаржі, холодного м'яса, телячої голові і м'ясних салатів.