Склад: на 9 порцій: 4 великих м'ясистих помідори, стручок зеленого перцю, чайна ложка селеровий солі, чайна ложка чорного перцю, 6 зелених фаршированих оливок, 2 склянки сухого хересу, 1/2 чашки майонезу, 1/2 чашки оливкової олії, 2 чайних ложки сушеного майорану, чайна ложка чабру.
Це типовий соус іспанської кухні.
Помідори занурити на 3 хвилини в окріп, потім зняти з них шкірку і нарізати.
Перець розрізати вздовж на половинки, вичистити і дрібно нарізати.
Шматочки помідорів з селеровий сіллю і прянощами кип'ятити 2 хвилини.
Додати шматочки перцю і відставити на 10 хвилин після зняти з вогню.
Потім додати дрібно нарізані оливки, херес, майонез, масло і розтертий у пальцях майоран і чабер.
Стежити, щоб в соус не потрапили тверді стебла.
Готовий соус подається лише на другий день до свинячих відбивних, птиці, приготовленої в грилі, телятині, м'ясних паштетів, вареної морській рибі і яйцях, звареними круто.
-
- Объявления
Пікантний андалузький соус
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |