• Объявления



Пікантний андалузький соус

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Пікантний андалузький соус

Сообщение ПОЛИНКА » 08 фев 2012, 21:22

Склад: на 9 порцій: 4 великих м'ясистих помідори, стручок зеленого перцю, чайна ложка селеровий солі, чайна ложка чорного перцю, 6 зелених фаршированих оливок, 2 склянки сухого хересу, 1/2 чашки майонезу, 1/2 чашки оливкової олії, 2 чайних ложки сушеного майорану, чайна ложка чабру.

Це типовий соус іспанської кухні.
Помідори занурити на 3 хвилини в окріп, потім зняти з них шкірку і нарізати.
Перець розрізати вздовж на половинки, вичистити і дрібно нарізати.
Шматочки помідорів з селеровий сіллю і прянощами кип'ятити 2 хвилини.
Додати шматочки перцю і відставити на 10 хвилин після зняти з вогню.
Потім додати дрібно нарізані оливки, херес, майонез, масло і розтертий у пальцях майоран і чабер.
Стежити, щоб в соус не потрапили тверді стебла.

Готовий соус подається лише на другий день до свинячих відбивних, птиці, приготовленої в грилі, телятині, м'ясних паштетів, вареної морській рибі і яйцях, звареними круто.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика