• Объявления



Домашній майонез

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Домашній майонез

Сообщение ПОЛИНКА » 08 фев 2012, 21:37

Склад: 4-5 яєчних жовтків, 500-700 грамів рафінованого рослинного масла, 1/4 склянки оцту (у ньому можна розмішати сіль і цукор), 1/3 чайної ложки цукру, менше 1/2 чайної ложки солі, 1/3 чайної ложки столової гірчиці.

Ретельно збити жовтки (мінімум 1 хвилину), щоб вони майже побіліли.
Якщо збити недостатньо ретельно, все потім розділиться на окремі фракції і майонез не вийде.
Не вимикаючи міксера, починати підливати масло.
Зверніть увагу: не можна різко вливати масло - це головна помилка.
Маса не повинна розділятися на фракції.
Якщо це відбувається - припинити доливати масло, нехай міксер зробить масу однорідною.
Потім продовжити додавати масло.
Його вливають цівкою діаметром з сірник.
Цей процес займе приблизно 4-5 хвилин.
Коли об'єм маси досягне 5/4 банки і почне тягнутися за віночками міксера (це стане помітно), пора вливати оцет.
Вся маса побіліє і стане більш рідкою.
Щільність маси регулюється оцтом.

Додати сіль, цукор, перець за смаком.

За это сообщение автора ПОЛИНКА поблагодарил:
Admin(08 фев 2012, 23:01)
Рейтинг:25%
 
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика