• Объявления



Гірчиця домашня

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Гірчиця домашня

Сообщение ПОЛИНКА » 08 фев 2012, 21:39

Склад: гірчичний порошок, сіль, цукор, оцет.

В гірчичний порошок додати трохи окропу і добре вимішати.
Консистенція маси не повинна бути рідкою, а схожа на сир - тобто щоб їй можна було надати форму.
Потім викласти в глибоку тарілку й залити окропом так, щоб вона була покрита водою.
Залишити на 10-15 годин для того, щоб вийшла негарна гіркоту.
Потім рідину злити, додати за смаком сіль, цукор, оцет і воду (для надання потрібної густоти).
Після цього гірчицю потрібно дуже добре розтерти до тих пір, поки не з'явиться характерний гірчичний запах.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика