Склад: гірчичний порошок, сіль, цукор, оцет.
В гірчичний порошок додати трохи окропу і добре вимішати.
Консистенція маси не повинна бути рідкою, а схожа на сир - тобто щоб їй можна було надати форму.
Потім викласти в глибоку тарілку й залити окропом так, щоб вона була покрита водою.
Залишити на 10-15 годин для того, щоб вийшла негарна гіркоту.
Потім рідину злити, додати за смаком сіль, цукор, оцет і воду (для надання потрібної густоти).
Після цього гірчицю потрібно дуже добре розтерти до тих пір, поки не з'явиться характерний гірчичний запах.
-
- Объявления
Гірчиця домашня
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |