Страница 1 из 1

Гірчиця домашня

СообщениеДобавлено: 08 фев 2012, 21:39
ПОЛИНКА
Склад: гірчичний порошок, сіль, цукор, оцет.

В гірчичний порошок додати трохи окропу і добре вимішати.
Консистенція маси не повинна бути рідкою, а схожа на сир - тобто щоб їй можна було надати форму.
Потім викласти в глибоку тарілку й залити окропом так, щоб вона була покрита водою.
Залишити на 10-15 годин для того, щоб вийшла негарна гіркоту.
Потім рідину злити, додати за смаком сіль, цукор, оцет і воду (для надання потрібної густоти).
Після цього гірчицю потрібно дуже добре розтерти до тих пір, поки не з'явиться характерний гірчичний запах.