• Объявления



Гірчиця по-датському

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Гірчиця по-датському

Сообщение ПОЛИНКА » 08 фев 2012, 21:41

Склад: 2 столових ложки гірчичного порошку, 1,5 столових ложки цукру, яблучний оцет, сливки.

Гірчицю і цукор змішати, додати оцту стільки, щоб вийшла маса, що має консистенцію густої сметани.
Ретельно розтерти отриману масу до гладкості, дати постояти від 15 хвилин до 1:00, щоб гірчиця добре дозріла.
Потім додати збиті вершки (або сметану) за смаком, рівномірно вводячи їх у гірчицю і весь час розмішуючи.

Простіший варіант: змішати гірчичну масу зі сметаною (за смаком).
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot]




cron
Яндекс.Метрика