Гірчиця по-датському
Добавлено: 08 фев 2012, 21:41
Склад: 2 столових ложки гірчичного порошку, 1,5 столових ложки цукру, яблучний оцет, сливки.
Гірчицю і цукор змішати, додати оцту стільки, щоб вийшла маса, що має консистенцію густої сметани.
Ретельно розтерти отриману масу до гладкості, дати постояти від 15 хвилин до 1:00, щоб гірчиця добре дозріла.
Потім додати збиті вершки (або сметану) за смаком, рівномірно вводячи їх у гірчицю і весь час розмішуючи.
Простіший варіант: змішати гірчичну масу зі сметаною (за смаком).
Гірчицю і цукор змішати, додати оцту стільки, щоб вийшла маса, що має консистенцію густої сметани.
Ретельно розтерти отриману масу до гладкості, дати постояти від 15 хвилин до 1:00, щоб гірчиця добре дозріла.
Потім додати збиті вершки (або сметану) за смаком, рівномірно вводячи їх у гірчицю і весь час розмішуючи.
Простіший варіант: змішати гірчичну масу зі сметаною (за смаком).