Кетчуп кисло-солодкий з гірчицею
Добавлено: 09 фев 2012, 22:33
Склад: 5 кілограмів помідорів, 3 цибулини, стакан оцту, 1 столова ложка солі, стакан цукру, по 1 чайній ложці чорного перцю, кориці, гвоздики, порошку гірчиці або її насіння.
Помідори і цибулю пропустити через соковижималку.
Отриманий сік уварити приблизно наполовину, додати оцет, сіль, цукор і варити ще 5-10 хвилин.
Потім укласти в марлевий мішечок спеції і опустити в киплячий томат (або перемолоти на кавомолці і висипати в томат) на 5 хвилин.
Помідори і цибулю пропустити через соковижималку.
Отриманий сік уварити приблизно наполовину, додати оцет, сіль, цукор і варити ще 5-10 хвилин.
Потім укласти в марлевий мішечок спеції і опустити в киплячий томат (або перемолоти на кавомолці і висипати в томат) на 5 хвилин.