• Объявления



Кетчуп західноєвропейський

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Кетчуп західноєвропейський

Сообщение ПОЛИНКА » 09 фев 2012, 22:34

Склад: 3 кілограми помідорів, 30 грамів солі, 2 чайних ложки готової гірчиці, 1 чайна ложка червоного меленого перцю, щіпка тертого мускатного горіха, 4 бутона гвоздики, 1 чайна ложка кориці, 2-4 столових ложки 3%-ного оцту.

Помідори очистити від шкірки, нарізати, варити 30 хвилин з сіллю, потім протерти через сито.
В отримане пюре додати прянощі і оцет і варити 30-45 хвилин на повільному вогні.
Кетчуп можна зробити більш гострим, додавши оцту і перцю, а також цукор.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика