Кетчуп з стиглих помідорів
Добавлено: 09 фев 2012, 22:35
Склад: 4 кілограми помідорів, по 0,5 склянки мелених хрону та часнику, 2 склянки нарубаного солодкого перцю, 2 столові ложки солі, 4 столових ложки цукру.
Томати пропустити через м'ясорубку.
Томатний сік поставити на вогонь і всипати в нього сіль і цукор.
Коли сік закипить, вимкнути вогонь і відразу ж опустити в нього хрін, часник і солодкий перець.
Все перемішати і гарячу масу залити в стерилізовані банки.
Томати пропустити через м'ясорубку.
Томатний сік поставити на вогонь і всипати в нього сіль і цукор.
Коли сік закипить, вимкнути вогонь і відразу ж опустити в нього хрін, часник і солодкий перець.
Все перемішати і гарячу масу залити в стерилізовані банки.