Страница 1 из 1

Кетчуп з стиглих помідорів

СообщениеДобавлено: 09 фев 2012, 22:35
ПОЛИНКА
Склад: 4 кілограми помідорів, по 0,5 склянки мелених хрону та часнику, 2 склянки нарубаного солодкого перцю, 2 столові ложки солі, 4 столових ложки цукру.

Томати пропустити через м'ясорубку.
Томатний сік поставити на вогонь і всипати в нього сіль і цукор.
Коли сік закипить, вимкнути вогонь і відразу ж опустити в нього хрін, часник і солодкий перець.
Все перемішати і гарячу масу залити в стерилізовані банки.

Re: Кетчуп з стиглих помідорів

СообщениеДобавлено: 10 фев 2012, 01:22
tanika.mazur
всегда было интересно... а шкурка помидора не помешает? .... как то грубовато вроде.. на мясорубке...для борща подойдет... помню.. бабушка какую то машинку специальную использовала...чтоб шкурку убирать..., но это вроде для сока... вы не в курсе?

Re: Кетчуп з стиглих помідорів

СообщениеДобавлено: 11 фев 2012, 00:51
tanika.mazur
...это к лету ближе будет актуально...но все же)