Кетчуп по-болгарськи
Добавлено: 09 фев 2012, 22:36
Рецепт кетчупу по-болгарськи
Склад: 2 кілограми помідорів, 1 яблуко, 1 болгарський перець, 2 цибулини, 1 столова ложка базиліка (можна 1 столову ложку кориці), 125 грамів цукру, 2 чайних ложки оцтової есенції, 0,5 чайної ложки меленого червоного перцю, 2 гілки селери , сіль.
Все порізати і варити 1:00.
Протерти через сито.
Довести до кипіння.
Склад: 2 кілограми помідорів, 1 яблуко, 1 болгарський перець, 2 цибулини, 1 столова ложка базиліка (можна 1 столову ложку кориці), 125 грамів цукру, 2 чайних ложки оцтової есенції, 0,5 чайної ложки меленого червоного перцю, 2 гілки селери , сіль.
Все порізати і варити 1:00.
Протерти через сито.
Довести до кипіння.