Кетчуп із слив
Добавлено: 13 фев 2012, 20:23
1 варіант: Склад: 0,5 кілограма слив, 4 болгарських перцю, зубок часнику, 5 горошин чорного перцю, 1 столова ложка оцту, 3 столові ложки рослинної олії, цукор, сіль.
Все пропустити через м'ясорубку і варити 15 хвилин.
2 варіант: Склад: 1 кілограм слив, 0,5 кілограма цибулі, 2 кілограми помідорів, 4 солодких перцю і 2 гірких, кілька горошин чорного перцю.
Пропустити через м'ясорубку і варити до загустіння.
Все пропустити через м'ясорубку і варити 15 хвилин.
2 варіант: Склад: 1 кілограм слив, 0,5 кілограма цибулі, 2 кілограми помідорів, 4 солодких перцю і 2 гірких, кілька горошин чорного перцю.
Пропустити через м'ясорубку і варити до загустіння.