Склад: 2 помідори, 2 головки цибулі-порею, 2 столових ложки вершкового масла, маргарину або рослинного масла, 1 столова ложка борошна, 1.25 склянки бульйону, 0.5 склянки збитих вершків, сіль, перець.
Помідори облити окропом і видалити тонку шкірку.
Потім нарізати їх кубиками, цибулю-порей - тонкими скибочками.
Гасити на сковороді або в невеликому посуді разом з вершковим маслом, маргарином або рослинним маслом до м'якості і перекласти зі сковороди в миску.
У жир на сковороду насипати борошна, спасерувати (не подрумянівая), додати рибного бульйону і варити 5 хвилин.
До готового соусу додати спассерованние в олії овочі та збиті вершки.
Соус заправити.
Подавати на стіл до страв з відвареної чи смаженої риби цінних сортів, до холодного м'яса.
-
- Объявления
Пікантний соус
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Google [Bot] |