Страница 1 из 1

Пікантний соус

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 20:24
ПОЛИНКА
Склад: 2 помідори, 2 головки цибулі-порею, 2 столових ложки вершкового масла, маргарину або рослинного масла, 1 столова ложка борошна, 1.25 склянки бульйону, 0.5 склянки збитих вершків, сіль, перець.

Помідори облити окропом і видалити тонку шкірку.
Потім нарізати їх кубиками, цибулю-порей - тонкими скибочками.
Гасити на сковороді або в невеликому посуді разом з вершковим маслом, маргарином або рослинним маслом до м'якості і перекласти зі сковороди в миску.
У жир на сковороду насипати борошна, спасерувати (не подрумянівая), додати рибного бульйону і варити 5 хвилин.
До готового соусу додати спассерованние в олії овочі та збиті вершки.
Соус заправити.

Подавати на стіл до страв з відвареної чи смаженої риби цінних сортів, до холодного м'яса.