Склад: 4-6 столових ложки подрібненого ріпчастої цибулі, 1-2 столова ложка масла, 2 столових ложки борошна, 2 склянки молока або молока, змішаного з вершками, сіль, мелений перець (тертий мускатний горіх), 1 чайна ложка вершкового масла.
Масло розтопити, додати цибулю, пасерувати (не подрумянівая), додати борошна, також страхувати і, помішуючи, потроху підливати молока.
Продовжуючи помішувати, варити соус ще не менше 5 хвилин.
Заправити сіллю і перцем або мускатним горіхом.
(При бажанні можна процідити соус, щоб видалити шматочки лука.)
Перед подачею на стіл додати в соус шматочок масла.
Цибулевий соус особливо добре підходить до відвареної або тушкованої камбали, палтуса і морського мови, а також до тушкованої яловичини, телятини і паровим котлетам.
-
- Объявления
Цибулевий соус
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot], Yandex [Bot] |