• Объявления



Соус муслін

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Соус муслін

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:38

Склад: 5-6 горошин перцю (білого), 1-2 столових ложки лимонного соку, 4-5 столових ложок води, 3 жовтки, 125 грамів вершкового масла, трохи меленого білого або червоного перцю, 0.25 стакана збитих вершків.

Соус готувати за рецептом для голландського соусу, але додати збиті вершки.
Збиті вершки можна змішати в соуснику з готовим голландським соусом або укласти смужкою поверх голландського соусу (не змішувати!).

Соус муслін можна подавати до гарячої відварної, смаженої або підсмаженою на решітці риби або м'яса.
Їм добре також поливати гарячі, відварні тефтелі - домашні або ж консервовані.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google Adsense [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика